K produktům patří

Vejce a houby.
Nakládaná zelenina, koření, koření, koření, marinády.
Čokoláda, med, karamel.
Sycené nápoje, alkohol, kávu, kakao.
Šťovík, celer, kysané zelí.
Veškeré produkty, které obsahují chemické přísady, konzervační látky, příchutě, barviva a tak dále

Všechny tyto potraviny je třeba vyloučit ze svého menu na prvním místě.

K produktům patří:

Pšenice a sója, stejně jako všechny výrobky z nich, žito, kukuřice, pohanka.
Tučné maso, včetně kůry ptáci.
Odvary z bylin, bylinné čaje.
Luštěniny, brambory, zelená paprika.
Rybíz, meruňky, brusinka, broskev.

Konzumace těchto produktů je velmi nežádoucí, ale přípustné, jen zřídka a v malých množstvích.

K produktům patří:

Jogurt, přírodní jogurt, tvaroh, a další podobné mléčné výrobky.
Libové maso a kuřecí maso, játra, jazyka a ledviny.
Treska.
Tuřín, vodnice, tuřín, cuketa, okurky, různé druhy zelí, kopr, petržel, zelený salát, špenát.
Bílý rybíz, angrešt, žlutá, višně, zelená jablka a hrušky, včetně sušené, sušené švestky.
Kaše z rýže, ovesných vloček, .
Oleje – krémová, slunečnicový a olivový.
Slabě připraveného čaje a odvar z šípky.

Poslední skupina produktů je považován za nejméně “riskantní”, tak ona by měla být základem vaší stravy.
Funkce pro kojící

dieta pro maminkám je třeba budovat svůj jídelníček tak, aby byl maximálně pestrá. Z toho zcela je třeba vyloučit potraviny a nápoje, které obsahují barviva a látky určené k aromatizaci, konzervy, uzeniny, alkohol, kořeněná jídla, nákupní omáčky a šťávy. Jídlo, produkty uvedené výše, je třeba držet ne méně než pět dní. Poté zadejte své nabídce v malém množství na jeden nový produkt. Dělat to lépe, v první polovině dne. Pak dva sledujte batoletem. , se objevil už ve stolici dítěte něco neobvyklého, například, sliz, zelené, se nezměnil, zda je jeho konzistence a frekvence. Také upozorňujeme na nepřítomnost nebo přítomnost akné a celkový stav dítěte není obavy, zda jeho nadýmání, koliky. Pokud se stav dítěte se nezměnilo můžete zadat další produkt a tak dále
Hypoalergenní strava pro děti

Potravinové alergie u dětí má poněkud jinou strukturu, než u dospělých. Nejčastěji negativní reakce u dětí způsobuje kravské mléko, vaječný žloutek, sladkosti a ryby. Existuje mnoho případů nesnášenlivosti lepku, nebo samostatně, ovsa, pšenice a rýže, stejně jako alergie současně na několik produktů. A tady je citlivost na kukuřici, , brambory, sóji a se vyskytuje mnohem méně často.